AANKONDIGING DWJMZAKELIJK OFFLINE PER 1-9-2022


Beste gebruiker,
Op 29 juni 2022 kondigden wij aan dat de fora Sociaal en Zakelijk, onderdeel van de campagne Drachten wil je meemaken, per 1 september 2022 offline worden gehaald. Tot 1 september had je de gelegenheid om het door jouw gepubliceerde werk veilig te stellen.
Als dat nog niet gelukt is kun je mogelijk je werk terugvinden op: https://web.archive.org/web/20220114212658/http://dwjmzakelijk.nl/

Aanleiding

Aanleiding tot het offline halen van de forasites is het besluit van burgemeester en wethouders op 21 juni 2022 om het campagneconcept Drachten wil je meemaken op korte termijn te beëindigen en een nieuw concept te introduceren om Drachten|Smallingerland beter op de kaart te zetten.

Digitale toegankelijkheid

Daarnaast moeten websites van gemeenten voldoen aan de eisen van digitale toegankelijkheid. De fora sites voldoen hier niet langer aan. Anno 2022 maakt slechts nog een beperkte groep betrokken inwoners gebruik van dit platform. Dat maakt ook dat het niet langer financieel te verantwoorden is om jaarlijks te investeren in de fora sites, laat staan de fora sites weer digitaal toegankelijk te maken.

Wij danken jou als gebruiker voor je betrokkenheid en creativiteit op dit platform.

Gemeente Smallingerland