Naast zakelijk netwerken nu ook aanbiedingen, kortingen, acties op DWJM zakelijk

 

Wie kent de campagne "Drachten Wil Je Meemaken" ondertussen niet?

Bedoeld om Drachtsters met elkaar in contact te brengen over alles wat hen in Drachten en omstrek en beweegt en bezighoudt. Ondertussen al bijna 3 jaar een begrip! En Drachten Wil Je Meemaken gaat door!

 

 

 

Er is een nieuwe zakelijke variant van de campagne op internet: www.dwjmzakelijk.nl Die is bijzonder aantrekkelijk voor ondernemers, winkeliers en hun klanten en relaties. DWJMzakelijk is vanaf nu online en biedt vele voordelen voor ondernemers en consumenten. En dat helemaal gratis!:

  • online zaken doen
  • het eigen online netwerk vergroten op ieder gewenst moment
  • zelf aanbiedingen, kortingsacties en evenementen voor relaties en/of het winkelend publiek aankondigen
  • zelf uw eigen commerciële boodschap plaatsen
  • zelf vacatures plaatsen
  • plannen maken met meerdere ondernemers? Draagvlak voor ideeën genereren? Doe het in een online groep.

 

Het netwerk staat open voor ondernemers in de gemeente Smallingerland. Uiteraard kunnen klanten die gebruik maken van aanbiedingen overal vandaan komen.


Al tientallen leden

 

Tientallen ondernemers zijn inmiddels lid: van MKB tot banken, van centrumwinkeliers tot kunstenaars, van fotografen tot rijschoolhouder. Iedereen die onderneemt in onze gemeente kan zich vanaf nu helemaal gratis presenteren aan elkaar en aan het publiek.

 

De commerciële variant van DWJM voorziet nu al in de behoefte van veel ondernemers om zich simpel en doeltreffend maar ook als onderdeel van een positief vestigingsklimaat in ondernemend gemeente Smallingerland te laten zien. Lid worden is simpel via de homepage www.dwjmzakelijk.nl Bij problemen is snelle ondersteuning via email beschikbaar.

 

Zelf lokale deals aanbieden

 

U kunt zelf deals aanbieden via een "Groupon"achtige module voor dwjmzakelijk. De faciliteit bestaat uit het aanbieden van een deal waar minimaal een zelf te bepalen aantal klanten gebruik van mogen maken. De aanbieding is een aantal dagen geldig. Met het bereiken van een minimaal aantal afnames gaat de deal door. Ondernemers krijgen helemaal zelf de gelegenheid hun aanbieding (van de dag, de week of de maand) gratis vorm te geven en online te zetten. Bij aanbiedingen die doorgaan, kan de ondernemer kiezen: het product afhalen in de winkel of laten bezorgen.

 

De extra en ook weer gratis faciliteit biedt echter wel grote meerwaarde voor ondernemend gemeente Smallingerland.

 

 

Voor de consument

 

Kijk regelmatig naar de aanbiedingen en acties op www.dwjmzakelijk.nl
Ze zijn te vinden onder de knop Advertenties en worden regelmatig ververst!

 

DWJM zakelijk is een initiatief van de gemeente Smallingerland.

Voor meer informatie:

Henry Frieswijk

Telefoon 0512-581231