Het ontmoetingsspel

 • Het ontmoetingsspel: voor een diepere ontmoeting met jezelf en/of anderen.
  Inzichten in communicatie

  Je kunt dit spel zowel alleen spelen als met anderen. Het is zo gemaakt dat het toepasbaar is voor zowel zakelijke als privé doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan spelen met je partner, vrienden, vriendinnen, kinderen, clubgenoten, vrijwilligers voor een doel etc.
  Ontdek op een ontspannen manier welke inzichten er voor jou te voorschijn komen bij het spelen van dit spel!Je moet wel lef hebben om eerlijk te zijn.
   
  Levens thema’s
  Iedereen heeft te maken bepaalde thema’s in het leven. Door het invullen van slim gestelde vragen op 7 thema’s krijg je wat een bepaald thema op dit moment voor jou betekent. Wat voor invloed dat heeft op jouw leven. Het zal je helpen te begrijpen waarom sommige dingen zijn zoals ze nu zijn. En het zal je handvatten geven waar je mee verder kunt.
   
  Bij het ontmoetingsspel ontmoet jij jezelf of de ander:- wat jezelf niet in de gaten hebt- wat je denkt- hoe je gedachten zijn- hoe je over bepaalde dingen voelt
  Door je bewustwording kun je dingen veranderen, als je het niet weet, kun je het ook niet veranderen. Wil je meer begrijpen over jezelf en over de ander? Dan is dit ontmoetingsspel voor jou! Download nu en je kunt gelijk aan de slag.
   
  Binnenkort gaat de prijs omhoog, bestel snel!
  Bestel via http://urly.nl/ontmoetingsspel
Deel  |  Melden  |  1,687 x bekeken
0 reacties